DAN ROLANJA

DAN ROLANJA

Category : Obvestila

Zaradi vremena prestavljeno na nedeljo, 19.4., ob 14:00.

V soboto, 18.4., od 14. ure dalje (v parku Nade Žagar v Ilirski Bistrici), bomo priredili Dan rolanja z namenom, da širši javnosti predstavimo dejavnosti kluba.

Na ta dan bomo pripravili stojnico rabljene rolerske opreme ter brezplačne delavnice rolanja. V kolikor imate doma opremo, ki jo ne potrebujete in bi jo radi prodali/podarili, jo lahko prinesete v soboto.

Povabite tudi prijatelje, sosede in žlahto:)

Vljudno vabljeni!

dan rolanja2015


Vabilo na izredni občni zbor

Category : Obvestila

Vabljeni na IZREDNI OBČNI ZBOR Smučarskega kluba Snežnik, ki bo v petek 24. aprila 2015, ob 18.30 uri, v sejni sobi Doma društev, Jurčičeva 1, Ilirska Bistrica (stara glasbena šola).

Več v prilogi:

Vabilo izredni OZ-24-4-2015


Vabilo k vpisu v ROLER SEKCIJO SK SNEŽNIK

Category : Obvestila

Vadba ROLER SEKCIJE bo vsebovala nadaljevalnene oblike rolanja, zato je primerna za otroke, ki so vešči osnov rolanja. Treningi bojo potekali 1x tedensko, oziroma po potrebi in dogovoru bomo organizirali še dodatne treninge. Udeleževali se bomo tudi tekem po Sloveniji in Italiji.

KJE: na igrišču OŠ Podgora Kuteževo

KDAJ: ob petkih, od maja do konec septembra, med 17:30 in 19:30 (v primeru slabega vremena se vadba prestavi na soboto ali nedeljo)

Cena: 50€ na družino (v ceno je vključena vadnina in družinska članarina za sezono 2015/16 )

Zaradi organizacije in priprave programa vse zainteresirane prosimo, da nam sporočite imena kandidatov, ki želijo trenirati in tekmovati z ROLER SEKCIJO SK SNEŽNIK, do PONEDELJKA 30.03.2015.

Prijave in informacije: sk.sneznik@gmail.com ali 041 930 721 (Jani)

Pred pričetkom treningov bomo organizirali prvi sestanek, kjer se bomo pogovorili o delu in pričakovanjih. Termin bomo prijavljenim sporočili naknadno.


ZAKLJUČENA SMUČARSKA SEZONA 2014/15

Category : Obvestila

Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem, staršem in podpornikom

ALPSKE SEKCIJE SK SNEŽNIK ter vas vabimo k vpisu v

ROLLER TEAM SNEŽNIK

Sezona 2014/15 je bilo za ALPSKO SEKCIJO SK Snežnik zelo uspešna, pripravili smo odlične temelje za prihodnjo sezono. Treninge je vodil Jani Grlj, trenirali pa smo na smučiščih Ski-Bor in Platak. Udeležili smo se vseh tekem Primorskega pokala in treh tekem Pokala Notranjsko-Primorske regije. Rezultati so bili odlični in lepa spodbuda za naprej.

Med zimskimi počitnicami smo uspešno izpeljali šolo smučanja in alpsko šolo na smučišču Platak ter tako na smučke postavili rekordno število mladih smučarjev.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V prihajajočih mesecih pa vas lepo vabimo, da se nam pridružite na rolerjih. Organizirali bomo tečaje rolanja in trening slaloma na rolerjih.


ZIMSKE POČITNICE NA PLATKU

Category : Zimske aktivnosti

V času zimskih šolskih počitnic je na Platku potekala šola smučanja, ki so se je udeležili številni naši člani. Najbolj pogumni smo smučali prav v vseh mogočih vremenskih razmerah. Najlepši pa je bil zaključek šole v petek, ko nam je bilo tudi vreme naklonjeno, in ko smo priredili tudi zaključno tekmovanje za začetnike in tiste, ki so že malo bolj vešči smučanja. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo občini Ilirska Bistrica, ki je omogočila subvencioniran avtobusni prevoz, Maji za odlično koordinacijo in organizacijo šole ter učiteljem Janiju, Marku, Blažu, Klari, Kaji in Nini.

Galerijo slik ter rezultate zaključne tekme si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

GALERIJA PLATAK 2015

Rezultati PLATAK 2015

Prispevek na RTV SLO