3. POKAL SNEŽNIK V SLALOMU NA ROLERJIH

3. POKAL SNEŽNIK V SLALOMU NA ROLERJIH

V  nedeljo, 7. junija, je Smučarski klub Snežnik priredil tretje leto zapored tekmo v slalomu na rolerjih. Tekma šteje tudi za 2. Mednarodni pokal smučarskih klubov iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Tekme so se udeležili poleg prijateljskega kluba iz italijanskega Devina (SK Devin) še italijansko športno društvo AŠD Mladina, SK Kanin Bovec, SD Postojna in SK Kalič iz Postojne. Kljub vročemu dnevu se je na blagi strmini po Vojkovem drevoredu med količki preizkusilo kar 70 tekmovalcev, ki so tekmovali v 14ih kategorijah. Vsak tekmovalec se je po progi z 20 količki spustil dvakrat, za končno uvrstitev pa sta se seštela oba rezultata. Izčrpane tekmovalcev je na koncu pričakala pogostitev, ki je bila vključena v startnino. Med nestrpnim čakanjem na rezultate je otroke zabaval MaliBu. Sledila je razglasitev rezultatov in podelitev medalj. Prvi trije v vsaki kategoriji so prejeli medalje, ostali v otroških kategorijah pa spominske medalje. Vsi tekmovalci so prejeli tudi praktično darilo. Podeljeni so bili tudi pokali za klubsko razvrstitev, kjer je prvo mesto zasedel SK Snežnik. Velika zahvala za uspešno izpeljano tekmo gre vsem članom SK Snežnik, ki so pomagali pri izvedbi tekme, kot tudi sponzorjem.

Rezultati ROLANJE 2015

Galerija rolanje2015


PRIMORSKI POKAL 2014/15

Category : Primorski pokal

VSL1 7.2.2015, Cerkno-Miškotov memorial  Rezultati MISKOTOV MEMORIAL
VSL2 7.2.2015, Cerkno-Pokal Javornik  Rezultati POKAL JAVORNIKA
VSL3 22.2.2015, Forni di Sopra-Pokal Savi  Rezultati POKAL SAVI
VSL4 15.3.2015, Trbiž-Pokal prijateljstva treh dežel  Rezultati POKAL PRIJATELJSTVA
SKUPNO  PSP skupno tockovanje

 

Zaključno nagrajevanje PSP 2015 bo 6. junija ob 13:00 na smučišču Javornik.

vabilo PSP-1

Cerkno0214 (24)


TEČAJ ROLANJA

Category : Treningi in rolanje

V mesecu maju organiziramo začetni in nadaljevalni tečaj rolanja za otroke od 3. leta starosti naprej. Več informacij si lahko preberete v priloženem letaku.

Letak rolanje 2015

 


DAN ROLANJA

Category : Obvestila

Zaradi vremena prestavljeno na nedeljo, 19.4., ob 14:00.

V soboto, 18.4., od 14. ure dalje (v parku Nade Žagar v Ilirski Bistrici), bomo priredili Dan rolanja z namenom, da širši javnosti predstavimo dejavnosti kluba.

Na ta dan bomo pripravili stojnico rabljene rolerske opreme ter brezplačne delavnice rolanja. V kolikor imate doma opremo, ki jo ne potrebujete in bi jo radi prodali/podarili, jo lahko prinesete v soboto.

Povabite tudi prijatelje, sosede in žlahto:)

Vljudno vabljeni!

dan rolanja2015


Vabilo na izredni občni zbor

Category : Obvestila

Vabljeni na IZREDNI OBČNI ZBOR Smučarskega kluba Snežnik, ki bo v petek 24. aprila 2015, ob 18.30 uri, v sejni sobi Doma društev, Jurčičeva 1, Ilirska Bistrica (stara glasbena šola).

Več v prilogi:

Vabilo izredni OZ-24-4-2015